joi, 4 septembrie 2008

Probleme importante in Camera Deputatilor de Naşterea Maicii Domnului


Pe 3 septembrie 2008, deputatii au revenit la muncă.


In urma consultărilor, programul săptămânii viitoare va debuta cu următoarele probleme:



  • luni, 8 septembrie:Dezbaterea Moţiunii simple iniţiate de 64 de deputaţi PD-L

Deputatii PD-L au depus, miercuri, la Camera, motiunea simpla "Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna. Criza serviciului public de termoficare". Documentul vorbeste despre subventiile la caldura si restantele la termoficare. Democratii cer Executivului sa isi achite obligatiile catre administratiile locale, pentru a impiedica cresterea exploziva a facturii."De mai bine de un an, MIRA nu a mai platit sumele restante catre administratiile publice locale din cota de 45% stabilita de lege. Aceasta face ca administratiile locale sa nu mai fie capabile sa isi plateasca datoriile catre furnizorii de energie termica, iar pentru etapa urmatoare sa mai faca achizitii pentru combustibilul necesar incalzirii in timp de iarna a cetatenilor care sunt bransati la Sistemul Central de Termoficare", spun democrat-liberalii.




  • 170/2008
    Propunerea legislativă privind interzicerea utilizării E-urilor nocive sănătăţii în pâine şi produse de panificaţie, carne şi produse din carne, dulciuri, băuturi răcoritoare şi alcoolice (Pl-x 170/2008)


  • mai multe propuneri legislative care vizează administraţia publică locală, veteranii de război, consiliile locale, sistemul public de pensii, regimul armelor şi muniţiilor, adunările publice etc.

vedeti intreaga ordine de zi la adresa http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi




Niciun comentariu: